BAKKi

Hier begon het mee. Eerst met een van een goede bekende geleende bakfiets. Die was/is prachtig maar log, onder meer door de eikenhouten bak en het eh, nostalgische mechanisme. Ofwel vet zwaar trappen. En nou ben ik best sportief, maar om al hijgend te moeten gaan draaien en presenteren…. Dus dank aan de uitlener en rap op zoek naar een bakfiets met elektrische ondersteuning. 

 

Die vond ik in de Vogue Supreme, in zwart met donker bruine accenten. Met kleine aanpassing aan de bak om de dj-booth en/of speakers te kunnen plaatsen. Een nieuw concept en nickname waren geboren: de Bakfiets DJ!

 

Thematips: Landenthema’s, denk aan Frankrijk (Fete de Bicyclette, seulement chansons), Duitsland (Das Fahrrad Fest, nur Schlagers) of Engeland (Brexit Bike Bash, only British best).

 

Voor festivals, braderieën, bruiloften, beachparty’s, verjaardagsfuiven, feestjes in je tuin, bij bedrijf, sportclub of horecagelegenheid. Ook mogelijk: al fietsend muziek draaien, snoerloos dus 🙂

Is het tien kilometer rond Huissen, dan fiets ik naar je toe. Echter ook voor feestjes ver(der); ik laad de bakfiets dan in MUZi (zie hieronder) en kom zo naar je toe. Ook mogelijk: draaien met platenspelers en vinyl!